IMG-LOGO
24 май - Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност
23.05.2022

На този ден се отдава почит на светите братя Кирил и Методий, създатели на славянската писменост. Днес на кирилица пишат не само българите, а общо около 200 милиона души. Това е празника на духовното извисяване, на стремежа към усъвършенстване чрез постиженията на науката и културата. Честит празник на всички просветители, учители, ученици и дейци на културата! Пожелаваме Ви здраве, успехи и вяра! Няма нищо по – красиво от високия дух и нищо по – силно от знанието! Ръководството на „Топлофикация – Сливен – инж.Ангел Ангелов” ЕАД

Виж повече
Съобщение за планов ремонт
20.05.2022

Уважаеми клиенти, във връзка с извършването на планов ремонт ще бъде спряно топлоподаването за целия град през периода от 08.06.2022 г. до 30.06.2022г. включително. Ръководството на Дружеството се извинява за създаденото неудобство.

Виж повече
Световен ден на климата
13.05.2022

Днес е 15 МАЙ – СВЕТОВЕН ДЕН НА КЛИМАТА На 15 май всяка година се отбелязва Световният ден на климата, който насочва вниманието към усилията за справяне с настъпилите промени и да намали въздействието в резултат на човешката дейност. Всяка година еколози и политици от цял свят координират действията си за намаляване тенденцията към глобално затопляне. Като граждани на света можем да спазваме някои препоръки, които биха имали ефект за подобряване на климата : - Изключване на зарядното от контакта - Намаляване на шофирането на кола - Смяна на крушките с енергоспестяващи - Икономисване на ток и вода - Засаждане на дръвчета Земята е нашият глобален дом. Нека се отнасяме към него, като към самите себе си!

Виж повече
Честит празник!
05.05.2022

6 май е! Гергьовден и Денят на храбростта и Българската армия. Ден, в който отдаваме почит пред храбростта на българските офицери, сержанти и войници, водени от делото на нашите предци. Защитавайки правото на българския народ за национално самоопределение, обединение и развитие, те вдъхват уважение и признателност. С двата празника, ние от „Топлофикация – Сливен – инж. Ангел Ангелов” ЕАД искаме да отправим своите пожелания към Вас и семействата Ви за здраве, смелост, целеустременост, вяра в доброто и благоденствие.

Виж повече
1 май е Ден на труда и на международната работническа солидарност
28.04.2022

Поздравления за всички, които работят за изграждането на красив, модерен и съвременен свят. Благодарим Ви, уважаеми колеги за честния и всеотдаен труд! Вярваме, че заедно, трудейки се упорито допринасяме за развитието на нашето дружество! Нека почитаме и уважаваме труда на всеки един от нас! Работете и бъдете здрави! "Топлофикация - Сливен - инж.Ангел Ангелов" ЕАД

Виж повече
Край на отоплителен сезон 2021г. - 2022г.
28.04.2022

“Топлофикация – Сливен – инж.Ангел Ангелов” ЕАД, Уведомява всички свои клиенти, че поради затопляне на времето и наличие на условия за прекратяване на топлоподаването за отопление, обявява 30.04.2022г. за край на отоплителен сезон 2021г. - 2022г. При желание от страна на клиентите, отоплението в отделни сгради може да остане включено, като за това е необходимо да има решение на общото събрание на етажната собственост. На основание на това решение, упълномощеното лице подава заявление в дружеството.

Виж повече
Днес е Световният ден на Земята
21.04.2022

Ние от "Топлофикация - Сливен - инж.Ангел Ангелов" ЕАД се обединяваме в този ден с милиони хора по света. Идеята, която ни свързва е защита на околната среда. Да си напомним, че майката Земя има нужда от нас - да я пазим, обичаме и живеем в хармония с нея. Тази година се включваме с мисия. Природата да бъде по - красива, а въздуха по - чист, като посадихме 25 броя дръвчета. За едно по - зелено бъдеще на нашите деца!

Виж повече
Светли празници!
21.04.2022

Уважаеми клиенти и колеги, За предстоящия празник, отправяме на Вас и Вашите семейства сърдечни пожелания за здраве, мир и хармония. Бъдете уверени и смирени. Не губете надеждата и искрата, които ни правят по - добри хора. Честито Възкресение Христово! С уважение, ръководството на "Топлофикация - Сливен - инж.Ангел Ангелов" ЕАД

Виж повече
Съобщение
14.04.2022

Уведомяваме всички клиенти, засегнати от спиране на топлоподаването към ул. Иречек, ул. Верила, ул. М.Чайковски, ул. Антон Пану, ул. Лъдженска и ул. Славянска , че авариите са отстранени и топлоподаването e възстановено.

Виж повече
Съобщение за авария
14.04.2022

Уважаеми клиенти, Поради авария ще бъде прекъснато топлоподаването към ул.Лъдженска №2 и №4 , ул.Славянска №5 от 15.00ч днес до 15.00ч. на 15.04.2022г. Ръководството се извинява за неудобството!

Виж повече

Архив новини