IMG-LOGO
СЪОБЩЕНИЕ
28.09.2022

Уважаеми клиенти, Уведомяваме Ви, че започна поетапно възстановяване на топлоподаването в града, и до 16:00 часа, днес 28.09.2022г., ще бъде възстановено в целия град.

Виж повече
СЪОБЩЕНИЕ
26.09.2022

Уважаеми клиенти, Във връзка с подготовка на съоръженията за предстоящия отоплителен сезон ще бъде преустановено топлоподаването към града за времето от 8ч. на 27.09 до 22ч. на 28.09.2022г. Ръководството се извинява за неудобството.

Виж повече
Промоционални договори за сезон 2022г. – 2023г.
13.09.2022

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, От 14.09.2022г., „Топлофикация – Сливен – инж.Ангел Ангелов” ЕАД започва сключване на индивидуални промоционални договори за сезон 2022/2023г. В зависимост от начина на разпределение на топлинната енергия в сградата, дружеството предлага следните видове договори: Договор 1.1: За клиенти, при които разпределението на топлинната енергия се извършва с електронни разпределители, ползват отстъпка от сумата за отопление в размер на 5%. За тези клиенти ще приложим предел на месечните сметки, формиран от инсталирания пълен обем на имота умножен по 1,40 лева с ДДС. В случай, че делът на топлинната енергия отдадена от сградната инсталация е 25% или повече, клиента заплаща разликата, съответстваща на имота над този процент. Договор 1.2: За клиенти, при които разпределението на топлинната енергия се извършва с индивидуален топломер, ползват отстъпка от сумата за отопление в размер на 5%. В случай, че делът на топлинната енергия отдадена от сградната инсталация е 25% или повече, клиента заплаща разликата, съответстваща на имота над този процент. Пределната стойност за битова гореща вода е в размер на 11,00 лв./куб.м. с ДДС. Тези отстъпки са валидни за всички наши клиенти, които заплащат редовно месечните си сметки за потребена топлинна енергия в 30 дневен срок. Можете да сключите договор в Информационния център – бул.”Хаджи Димитър” №39 (срещу ДКЦ1), като спазвате необходимите санитарно-хигиенни изисквания. За Ваше улеснение предлагаме сключване на договор и чрез интернет. Предложените договори можете да намерите на следния електронен адрес: https://toplo.sliven.net/tyrgovska-politika След попълване и сканиране изпратете подписаните декларация-съгласие за обработване на лични данни и договор на електронен адрес: tecsliven_site@abv.bg. Информация за сключения договор ще получите на Вашия електронен адрес.

Виж повече
„Топлофикация – Сливен – инж.Ангел Ангелов” ЕАД подпомага дуалното обучение в СПГСГ "Арх. Г. Козарев" Сливен
05.09.2022

От тази учебна година „Топлофикация – Сливен – инж.Ангел Ангелов” ЕАД и Сливенската професионална гимназия по строителство и геодезия „Арх. Георги Козаров” сключихме договор за дуално обучение на ученици от всички курсове. Учениците ще имат теоретични и практически занимания в дружеството, с което ще придобият професионален опит и възможност за реализиране в сферата на енергетиката. Всеки завършил успешно образованието си ще получи сертификат и предимство за сключване на договор и започване на работа при нас.

Виж повече
Съобщение
29.08.2022

Уважаеми клиенти, Аварията по топлопреносната мрежа е отстранена и започна поетапно захранване на засегнатите абонатни станции от кв. Стоян Заимов, кв.Младост, кв.Дружба, кв.Сини камъни и кв.Българка.

Виж повече
Съобщение
28.08.2022

Уважаеми клиенти, Уведомяваме Ви, че утре(29.08.2022г) от 7:00ч. до 24:00ч. ще бъде спряно топлоподаването към кв.Стоян Заимов, кв.Младост, кв.Дружба, кв.Сини камъни и кв.Българка поради авария по топлопреносната мрежа. Дружеството се извинява за неудобството!

Виж повече
Битова гореща вода и предимството да се използва от цялата етажна собственост
16.08.2022

Водата е важен елемент в нашия живот и трябва да се отнасяме отговорно към нея. В ежедневието си, ние я използваме освен за питейни нужди и готвене, така и за къпане, чистене и миене. Затова, тя ни е необходима топла и непрекъснато. В жилищни сгради, хотели, училища, детски ясли, градини и спортни зали потреблението на топла вода е голямо. При такова потребление, използването на бойлер като основно средство за получаване на топла вода утежнява месечната сметка. Като минус може да се отчете и факта, че топлата вода свършва бързо. Едва ли има някой, който да не е усещал дискомфорта от изчерпването ù още докато е под душа. Доста неприятно усещане, което има решение. Търговския продукт на Топлофикация е топлинна енергия, и когато ние затопляме (подгряваме) водата, спестяваме на нашите клиенти ангажименти за покупка на бойлер и разходи по неговата поддръжка, осигуряваме комфорта на непрекъснато 24 часово снабдяване с топла вода. Важно е да се отбележи, че в различните сгради разхода за подгряване на 1 куб.м топла вода е различен. Критерии за това са: колко абонати захранва абонатната станция, колко е голяма сградата, съответно сградната инсталация, в какво състояние е тя и дали сградата е санирана. Колкото повече абонати в една сграда използват битова гореща вода, толкова по – нисък е специфичния разход на енергия за подгряване, и съответно по – ниска цената. От практиката на дружеството е установено, че причини за неправилна и неефективна работа на инсталацията и смущения в температурата на водата са: стари, неизолирани тръби, неправилно монтиран бойлер, липсваща или повредена обратна клапа и/или повреден кран. За максимална ефективност е добре, всички абонати да изолират инсталацията за битова гореща вода в своите домове, което ще намали разхода за подгряване и редуцира сметките. За спестяване на средства и топлинна енергия, винаги спирайте кранчетата, при пропуск от тях ги отремонтирайте. Все повече граждани и сгради етажна собственост се убеждават, че битовата гореща вода е най – евтиния начин, който ни гарантира наличие на гореща вода вкъщи. Бойлерите са скъпи, а често и опасни. Почувствайте сигурността, удобството и комфорта от топлата вода от „Топлофикация – Сливен – инж.Ангел Ангелов” ЕАД

Виж повече
Съобщение
12.08.2022

„Топлофикация – Сливен – инж.Ангел Ангелов” ЕАД Уведомява гражданите на град Сливен, че от 9ч днес (12.08.2022г) започна процедура по разпалване и въвеждане в експлоатация на парагенератор 2.

Виж повече
Съобщение за авария
10.08.2022

Уважаеми клиенти, Уведомяваме Ви, че поради авария по топлопреносната мрежа, топлоподаването в кв. Даме Груев – бл.39 и бл.40 ще бъде прекъснато до 15:00ч. на 12 август 2022г. Ръководството на дружеството се извинява за неудобството.

Виж повече
Самоотчет
15.07.2022

Уважаеми клиенти, Във връзка с летния сезон и свързаните с него чести отсъствия от домовете, и за Ваше лично удобство – за да разполагате спокойно със свободното си време, призоваваме всички клиенти на дружеството да извършат САМООТЧЕТ на своите водомери за битово гореща вода, като предоставят данните, по един от следните начини: - На телефона на отговорния за района инкасатор, чрез обаждане или SMS - На някои от следните телефони 070089030 044623739 0884483861 - Изпращане на снимки чрез Viber на телефон 0884483861 - Попълване на форма за самоотчет на сайта на дружеството чрез следния линк: https://toplo.sliven.net/self-report Самоотчета е валиден за всички клиенти на „Топлофикация – Сливен – инж.Ангел Ангелов”ЕАД в периода от 1во до 4то число включително на месеца следващ отчетния. Данните попълнени за фирми за дялово разпределение им се предават до крайната дата на самоотчета – 4то число Молим данните да бъдат коректно отчетени, попълнени във формата и предадени. Попълнената и предадена информация, „Топлофикация – Сливен – инж.Ангел Ангелов”ЕАД проверява и при необходимост се извършва обратна връзка с клиентите.

Виж повече
Цена на битово гореща вода
05.07.2022

Уважаеми клиенти, Уведомяваме Ви, че за всички потребители на битова гореща вода в сграда етажна собственост - битови и стопански ще се запази стойността на пределната цена в размер на 9,00лв./куб.м. до месец октомври 2022г. включително.

Виж повече

Архив новини