IMG-LOGO
Световен ден на околната среда
05.06.2023

За пръв път този ден е отбелязан през 1972г с първият работен ден на Конференцията на ООН в Стокхолм. Мотото, с което започва работа е „Само една планета”, също толкова важно и сега, 51 години по – късно. Денят се отбелязва в над 150 държави по целия свят, обединени в обща кауза – защита на планетата. С различни инициативи се включват правителства, гражданското общество, известни личности и училища с идеята за следване на добрия пример. Всяка промяна идва от нас, ако всички гледаме в една посока можем да постигнем много. Тази година, ние от „Топлофикация – Сливен – инж.Ангел Ангелов” ЕАД акцентираме на използването на продукти за многократна употреба. За клиентите и партньорите на дружеството, подготвихме подарък - алуминиеви бутилки за многократна употреба. Нека заедно заменим пластмасовите изделия, с такива с дълъг живот. Бъдете отговорни! Помнете, че за разграждането на 1 пластмасова бутилка са необходими 450 години. Да оставим една чиста планета на нашите деца!

Виж повече
Честит празник!
01.06.2023

Днешният ден е вълнуващ и дълго чакан от всички деца. 1-ви юни е най – слънчевият ден от годината. Денят с най – много весели, игри и детски смях. Радваме се и ние от „Топлофикация – Сливен – инж.Ангел Ангелов” ЕАД, че станахме част от празника по случай деня на детето в ДГ „Зорница”. Бяхме поканени и посрещнати с много усмивки, радост и искрени детски очички. Нашият подарък за тяхната покана е дeтски кът за отдих, отмора и още повече весели игри. Обръщаме се към всички деца с пожелание, усмивките и искрите в очите ви, винаги да блестят, да бъдете добри и любознателни. Вие сте нашето бъдеще, нашата вяра и надежда в красивото и доброто.

Виж повече
Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност
23.05.2023

24 май е празник на българската култура, съхранена във времето. Ден за почит към Светите братя Кирил и Методий, създатели на славянската писменост. На този ден изказваме благодарност към всички, които пазят културно – историческото ни наследство и го предават на младите поколения, към всички наши учители и просветители за стремежа и усилията да съхранят културата и българската ни идентичност. Към всички наши учители, които непрестанно и неуморно работят за изграждане и развитие на съвременното общество. Пожелаваме на всички, никога да не стихва жаждата Ви за знания, защото вярваме, че тя е движещата сила към по – добро бъдеще.

Виж повече
Съобщение за планов ремонт
15.05.2023

Уважаеми клиенти, във връзка с извършването на планов ремонт ще бъде спряно топлоподаването за целия град през периода от 05.06.2023 г. до 30.06.2023г. включително. Ръководството на Дружеството се извинява за създаденото неудобство.

Виж повече
Световен ден на климата
15.05.2023

Всяка година, на тази дата се отбелязва Световния ден за борба с климатичните промени. Изменението на климата е една от най - големите заплахи за живота на нашата планета. Глобалното затопляне води до неблагоприятни последици не само за човечеството, но и за природата ни. Ние смятаме, че ако всеки човек положи дори минимално усилие, можем да допринесем за по – дълъг пълноценен живот на нашата земя. Призоваваме всички Вас, бъдете икономични и отговорни. Не оставяйте водата да тече напразно, изключвайте осветлението и зарядните устройства, сведете до минимум шофирането на автомобил, посадете дърво. Нека с общи усилия помогнем на Земята да диша!

Виж повече
6 май – Гергьовден и Ден на храбростта и празник на Българската армия
06.05.2023

На този ден честваме празника на Българската армия, чийто път е осеян с величие и бойна слава. Заслужено отдаваме почит и признание на българските войни, защитавали с живота си свободата на България и правото за независимост. Посрещаме празника с чувство за гордост и признателност, към всички български офицери, сержанти и войници, доказали се със своята непоколебимост и решителност за отстояване на българския национален дух. „Топлофикация – Сливен – инж. Ангел Ангелов” ЕАД, отправя своите искрени пожелания към всички именници и техните семейства за здраве и сила. Нека Свети Георги Победоносец винаги бди над всички нас!

Виж повече
Ден на труда и международната работническа солидарност
01.05.2023

1 май е ден символизиращ солидарност и усърден труд. Чрез полагания почтен и честен труд, всеки от нас допринася за развитие и благополучие на нашето общество. Обръщаме се към всички Вас, с пожелание да бъдете здрави, трудолюбиви и борбени, да не забравяте, че всеки един човек е важен. Защото само с общи усилия и работа можем да градим достоен живот.

Виж повече
Край на отоплителен сезон 2022г. - 2023г.
27.04.2023

“Топлофикация – Сливен – инж.Ангел Ангелов” ЕАД, Уведомява всички свои клиенти, че поради затопляне на времето и наличие на условия за прекратяване на топлоподаването за отопление, обявява 30.04.2023г. за край на отоплителен сезон 2022г. - 2023г. При желание от страна на клиентите, отоплението в отделни сгради може да остане включено, като за това е необходимо да има решение на общото събрание на етажната собственост. На основание на това решение, упълномощеното лице подава заявление в дружеството.

Виж повече
Денят на Земята е
22.04.2023

В деня на Земята, година след година се трупат много въпроси, свързани с темите за климатични промени, унищожаване на екосистемите, замърсяване на водата и почвата, застрашени животински и растителни видове, изчерпване на невъзобновяеми ресурси. А ние трябва да си припомним, че промяната идва от нас. Всеки човек в днешния ден е отговорен за грижата за света. Майката Земя има нужда от нас, да я пазим, обичаме и да не я променяме. И тази година, „Топлофикация – Сливен – инж.Ангел Ангелов” затвърди признателността си към заобикалящата ни природа, като посадихме 15 броя млади брезички – символ на новото начало и младостта. „Корените са клони долу в земята. Клоните пък са корени във въздуха” – Рабиндранат Тагор

Виж повече
Светли Великденски празници!
13.04.2023

Уважаеми клиенти и колеги, За предстоящият светъл християнски празник, приемете нашите искрени пожелания за здраве, щастие, любов, мир и спокойствие. Нека домовете Ви винаги да бъдат топли и уютни, да царуват разум, любов и взаимна грижа! От ръководството на „Топлофикация – Сливен – инж. Ангел Ангелов” ЕАД

Виж повече

Архив новини