Лого - Топлофикация Сливен
Съобщение за планов ремонт
27.05.2024

Уважаеми клиенти, във връзка с извършването на планов ремонт ще бъде спряно топлоподаването за целия град през периода от 01.06.2024 г. до 30.06.2024г. включително. Ръководството на Дружеството се извинява за създаденото неудобство.

Виж повече
Ден на Светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност
23.05.2024

В този тържествен ден се прекланяме пред делото на Светите братя Кирил и Методий, пред усърдието на всички техни последователи, ученици и книжовници, изградили устоите на българската култура. Култура, съхранена през вековете, благодарение и на всички наши съвременни дейци и просветители, които неуморно напътстват нас и нашите деца да пазим и развиваме българската духовност и културна идентичност. Бъдете здрави, дейни и устремени! Нека не стихва жаждата Ви за знания, защото тя е движещата сила по пътя ни към нови и успехи и по – добро бъдеще!

Виж повече
Съобщение за планов ремонт
15.05.2024

Уважаеми клиенти, във връзка с извършването на планов ремонт ще бъде спряно топлоподаването за целия град през периода от 01.06.2024 г. до 30.06.2024г. включително. Ръководството на Дружеството се извинява за създаденото неудобство.

Виж повече
Световен ден на климата
15.05.2024

Ден, като днешния е важен за всеки един от нас. Все по – често се налага разрешаване на повдигнатите въпроси от ежедневието, засягащи проблемите на глобалното затопляне, бъдещето на човечеството и планетата Земя. Изменението на климата е основна заплаха за човечеството. Въздействието на глобалното затопляне върху планетата ни всяка година е все по – видимо. Всекидневното изсичане на стотици декари гори, използването на химия в селското стопанство, замърсяване на околната среда, разхищението на вода и електричество са част от проблемите, които стоят в основата на повишаването на температурата на Земята. С постоянство и малки стъпки, като смяна на лампите с енергоспестяващи, изключване на зарядните устройства от контактите, пране с ниска температура и засаждане на дръвчета, всички можем да допринесем за по - благоприятна среда за живеене за нас и нашите деца.

Виж повече
Съобщение за авария
14.05.2024

Уважаеми клиенти, поради авария по топлопреносната мрежа, ще бъде прекъснато подаването на битово гореща вода на 14.05.2024г. от 8.30ч. до 16.00ч за адреси : кв. Стоян Заимов бл.50, бл.51, бл.53, бл.54, бл.55, бл.57, бл.58, бл.60, бл.61, бл.62 и Военномедицинска академия - МБАЛ-Сливен. При възможност, топлоподаването ще бъде възстановено по – рано.

Виж повече
6 май – Гергьовден и Ден на храбростта и празник на Българската армия
06.05.2024

Днес почитаме Свети Георги Победоносец, воин и защитник на християнската вяра, олицетворение на изконни ценности. Ценности като храброст, чест и достойнство, основа на всички славни победи на нашите предци, защитили цялостта на Родината ни. Прекланяме глави пред тези доблестни български воини, жертвали живота си за свободата и независимостта ни. Да посрещнем празника на Българската армия с гордост и признателност, да бъдем единни и силни заедно! Честит празник, нека Свети Георги Победоносец ни закриля!

Виж повече
Честито Воскресение Христово!
05.05.2024

Великден е, празник светъл и красив. Време е за смирение, за грижа и подкрепа към ближния, и напомняне, че малките неща носят най-голяма радост. Нека Христовото Възкресение донесе на всички ни енергия за духовно възраждане и озаряваща светлина в мислите и делата ни. Мир, здраве и благоденствие!

Виж повече
1 май – Ден на труда и международната работническа солидарност
01.05.2024

Днес е денят, в който отбелязваме извоюваната през 1886 г. социална справедливост и права за хората на труда и признаване постиженията от труда на всички тях. Поздравяваме всички хора, които полагат труд в различни сфери на обществения и икономически живот на Родината ни. Пожелаваме пролетна топлина, ентусиазъм, повече сили и творчески идеи във всяко начинание. Да бъдем единни в усилията за напредък!

Виж повече
Ден на Земята
22.04.2024

Днес е празникът на нашата планета. Обявен за международен през 1990г. с обединение в защита на природата и околната среда. В България за първи път се отбелязва през 1993г. Ежегодно Денят на Земята се отбелязва от милиони хора по света, като в почитанието към природата се включват хора от всякаква възраст, с което се възпитават и малките деца. С днешният ден се подчертава необходимостта от опазване на природните ресурси на планетата и се повдигат тревожните въпроси за нейното опазване, като: - Климатични промени - Унищожаване на екосистеми - Замърсяване на водата, почвата и въздуха - Застрашени животински и растителни видове - Изчерпване на невъзобновяеми ресурси Ако всички вложим частица от себе си, природата ще ни се отблагодари. Тази година „Топлофикация – Сливен – инж.Ангел Ангелов” ЕАД отбеляза празника под мотото „В хармония с природата” като посадихме 40бр вечнозелени дръвчета – сорт Кипариси.

Виж повече
Обява
09.04.2024

Обява за откриване на процедура по изготвяне на задание за обхват на ОВОС на инвестиционното предложение на „Иноватив Проджекст 1957” ЕООД Уведомяваме Ви, че във връзка с чл.9, ал. 2 на Наредба за условията и реда за извършване на оценка на въздействието върху околната среда, на сайта на „Топлофикация- Сливен- инж. Ангел Ангелов“ ЕАД ( https://toplo.sliven.net/ ), е публикувана информация относно инвестиционното предложение на „Иноватив Проджекст 1957” ЕООД за „Инсталация на вихров пиролизен реактор за слама, обогатено енергийно гориво и каменни въглища, с капацитет 6 MW“. Вашите мнения и препоръки ще бъдат отразени в окончателното задание за обхват на ОВОС. Моля, който има интерес, в срок до две седмици да ни изпрати своето становище на следния адрес: гр. Сливен 8800, ул. „Стефан Караджа“ 23, „Иноватив Проджекст 1957” ЕООД или на следната електронна поща: inovativ_1957@abv.bg. https://dox.abv.bg/download?id=3958f78d1f# - Линк за сваляне

Виж повече

Архив новини